Monsteren!

Anna van der Kruis, 10 januari 2016

Dit seizoen ontving ik van het Prins Bernhard Cultuurfonds het TheaterTekstTalent Stipendium 2015. Na de productie van de eerste drie delen van mijn blues, tussen 2012 en 2014, stelt deze werkbeurs mij in staat me volledig te focussen op het schrijven van de som der delen.

Het toekomstvisioen: een samenkomen van twaalf blues in een opeenstapeling van zeecontainers, als een flat zonder voorgevel.

Samen met mijn team presenteer ik in Monsteren! onder andere een fragment uit de melancholieke blues van een een jonge man in een oud lichaam (Paul Hoes, 1953) naast die van een opstandige puber (Sybren Heeres Hoogerkamp, 1998). Leuk om te weten hoe deze nieuwe tekst het doet.

Maar ook: hoe het is als de kijker niet één of twee personages tegelijk te zien krijgt, zoals in blues in boxes nr. 01/12 t/m 03/12 het geval was, maar vier? Aansluitend aan de lezing gaan we daarover met programmeur Jolie Vreeburg en met de bezoekers kort in gesprek.

Wanneer? Vrijdag 15 januari.
Waar? Theater Kikker, Ganzenmarkt 14, Utrecht
Hoe laat? 20u30
Met wie? Paul Hoes, Sybren Heres Hoogerkamp, Barry Emond, Johan van der Pol, Kim van Goor en Anna van der Kruis.
Erbij zijn? Dat kan! Kaarten kosten 7,50 en zijn te koop via deze link.

Ook in deze editie van Monsteren!: Het hallucinante, droogkomische Of gevallen stenen wel gestaan hebben. Work in progress van mimespelers Tijmen Legemaate en Thijs Bloothoofd.

Reacties

Geen reacties..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*