In gesprek

Anna van der Kruis, 17 juni 2021

Domein voor Kunstkritiek nodigde mij uit om live te spreken met studenten van de SPRING Academy in Utrecht en online met bezoekers van het Delft Fringe Festival. Hieronder vind je de links naar de drie teksten die ik naar aanleiding daarvan schreef.

‘Het leek me spannend, deze ontmoetingen, in een pandemie. Het is meer dan veertien maanden geleden dat ik één op één in gesprek ging met vreemden, maar ik vind het meteen leuk. Ik kan het nog. Het is helemaal niet moeilijk, zoals ik verwacht had.’

SPRING Academy – blog 1


 ‘Ik loop door de stad en realiseer me opnieuw wat ik er zo leuk aan vind, deze gesprekken.’

SPRING Academy – blog 2

“Goed luisteren”, zegt hij. “Helemaal uitgaan van de ander, van wat de ander beleeft. Dan voel je het, dat het klopt, dat het goed is.”

Delft Fringe Festival – Van tien tot tachtig

Reacties

Geen reacties..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*